זקס בראסרי נפתחה ברחובות והפעם: מסעדת שף כשרה

יכול לעניין אותך

טרגדיה ברחובות: ילד בן שש נמצא ללא הכרה בביתו, מותו נקבע בבית החולים

אירוע קשה הבוקר ברחובות: ילד בן שש נמצא ללא הכרה בביתו לאחר שלא התעורר משנתו. צוותי הרפואה של איחוד הצלה שהגיעו למקום ביצעו בו פעולות

מטען מאולתר נוטרל במוסך באזור התעשייה ברחובות

המשטרה: הרקע לאירוע – פלילי חבלני מחוז מרכז נטרלו הבוקר (ה') פריט אמל"ח שאותר במוסך באזור התעשייה ברחובות, לאחר ששוטרי תחנת רחובות איתרו במקום חפץ

מתן דיל: "לא אתן את ידי להעלאה של הארנונה בעיר, פרט למה שמחייב החוק!"

ראש עיריית רחובות דוחה את הפרסום בערוץ 12 לפיו הארנונה בעיר תעלה ב-8% ומבהיר: "הנתונים שהוצגו בשידור שגויים ואינם משקפים את המציאות! זו טעות חמורה!

רחובות פותחת את חודש המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות עם שורה של אירועים עירוניים

יתקיימו פעילויות קהילתיות נוספות, בהן קבוצות הורים, מפגשי "קפה שיח", סדנאות מקצועיות והרצאות בתחום ההתנהגות והחינוך המיני-חברתי, לצד מופעי הסברה בבתי הספר – כולל הופעה

מטבח עונתי, תוצרת חקלאית טרייה וטכניקות בישול מתקדמות

זקס בראסרי, מסעדת שף חדשה ברחובות, מביאה גישה רעננה ומוקפדת לעולם הקולינריה הכשרה בישראל. המסעדה מציעה חוויית Fine Dining עונתית ומוקפדת, המבוססת על חומרי גלם מקומיים ובטכניקות בישול מתקדמות- ללא פשרות בטעם או באיכות. בצהריים מוגש תפריט עסקיות, הכולל מנה ראשונה ועיקרית במחיר מנה עיקרית בלבד. המסעדה נושאת בגאווה את שמו של אפרים זקס- חקלאי, מנהיג קהילה ואחד מאבות המושבה רחובות. 

בראש המטבח עומדים השף סהר רפאל, מקבוצת כרמים והשף דוד לוי, יחד השניים מביאים לזקס בראסרי שנים של ניסיון בבישול עילי אירופאי, המתורגם לשפה ישראלית עכשווית ומקומית. את המסעדה מנהלת קבוצת כרמים, מהקבוצות המובילות בישראל בתחום המסעדנות והאירוח. 

התפריט בזקס בראסרי משתנה בהתאם לעונות השנה ולתוצרת הזמינה, ומלווה בתפריט יין ישראלי בלבד. מטבח המסעדה מקיים שיתופי פעולה עם חממות בצפון ובדרום הארץ, עשבי תיבול שגדלים במיוחד עבור המטבח, דגה עונתית טרייה ובשר מעגלות מקומיות שעובר תהליכי יישון במקום. במרכז המטבח מותקן תנור פחמים מתקדם מסוג Josper- תנור ספרדי שמגיע לטמפרטורות גבוהות במיוחד, המעניק ארומה מיוחדת של עשן ועץ לבשרים, דגים וירקות, בשילוב טכניקות בישול מדויקות. הגישה הקולינרית בזקס בראסרי נשענת על חקלאות מקומית, שכן מטבח המסעדה עובד עם חקלאים מכל הארץ כדי להביא את התוצרת הטובה והטרייה ביותר למסעדה, מירקות ופירות ועד תבלינים ועשבי תיבול שגדלים עבור המטבח.

מחלקת הקונדיטוריה במסעדה מציעה תפריט עונתי ייחודי, המשלב מרכיבים ישראליים כמו שקדים, שמן זית, פירות הדר ועשבי תיבול. כל הקינוחים מיוצרים במקום, על ידי שף קונדיטור דור פרידלנר. בין הקינוחים המיוחדים ניתן למצוא פרשנות עכשווית לקלאסיקות כמו עוגת "היער השחור", המציגה נוכחות חדשה לטעמים מוכרים.

החלל הפנימי של המסעדה תוכנן על ידי גד הלפרין, אחד ממעצבי מסעדות המשלן הבולטים בישראל. העיצוב כולל מונומנט מרהיב של יותר מ-280 בקבוקי יין, בר אינטימי עם שישה מקומות ישיבה. את המסעדה מקיפה גינה חיצונית מוארת אשר נשקפת מהחלונות הגבוהים והרחבים של המסעדה, ויחד עם עצי האקליפטוס הסובבים נוצרת אווירה קסומה. המסעדה, תציע בעתיד גם אירוח אירועים פרטיים ועסקיים. –אשר תכלול חוויית אירוח אלגנטית ומוקפדת באווירה שקטה וייחודית.

פרטים נוספים:

כתובת: הר הצופים 2, שכונת רחובות הולנדית, רחובות

שעות פעילות: ראשון – חמישי צהריים 12:00-16:00 ערב 18:00-23:00 | שישי- שבת סגור

טלפון להזמנות: 073-792-5007

צילומים: אסף קרלה